Ревитализиращ масаж

Ревитализиращ масаж

Масаж на вашето работно място

Дългото работно време, седенето на бюрото може да Ви причини болки във врата, раменете и гърба, както и да доведе до физическа и умствена умора.

Ние предлагаме кратък възстановителен масаж за Ваше удобство, като Ви посетим във Вашия офис или дом.

Кратък възстановителен масаж може да се извърши без специално оборудване – на Вашия офис стол или подходящ диван, кресло или маса в офиса или дома Ви.

Ревитализиращият масаж е специално разработен за облекчаване на мускулното напрежение и отпускане на мускулите, премахване на умствена и физическа умора.

Ревитализиращият масаж включва: масаж на гърба, включително долната част на гърба и кръстната кост, масаж на раменната лопатка, масаж на шията, релаксация и мобилизация на мускулите на врата и гърба, както и подходящи масажни техники на други зони при необходимост и според Вашето състояние.

Техники за ревитализиращ масаж?

Като техники за извършване на такъв масаж се използват поглаждане, вибрации, триене и омачкване.

Експертите не препоръчват потупване, нарязване и други техники за възбуда, тъй като това повишава артериалното и венозното кръвно налягане, което не спомага за постигане на релаксация.

Възстановителният масаж може да бъде локален или общ.

Каква е ползата от ревитализиращия масаж?

  • Премахване на синдрома на мускулна болка;
  • Отпускане на мускулната хипертоничност.;
  • Подобряване на кръвообращението;
  • Повишен имунитет;
  • Премахване на психо-емоционален стрес;
  • Възстановяване на нарушени функции, обхват на движение, повишена физическа активност и умствена работоспособност на тялото.